Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Multimedia

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld: Ik weet dat je het kan downloaden, maar hoe moet ik dit dan doen en hoe speel ik het dan af op mijn audio installatie en/of televisie?

pcNETBIZ zou pcNETBIZ niet zijn als we hier geen advies en (uiteraard legale) oplossingen voor kunnen aanbieden.

De oplossingen kunnen variëren van gedownloade muziek afspelen op uw pc tot het afspelen van muziek en films op uw surroundset en televisie met behulp van een Multimedia Player en (eventueel) een NAS Server.

Naast de verkoop van- en advies over deze producten geven wij ook advies op maat over multi-room oplossingen, installaties hiervan en de verschillende toepassingen van netwerkopslag.

Ook het beschikbaar stellen van bijvoorbeeld foto's in uw netwerk is heel goed mogelijk, waarbij verschillende gebruikers verschillende rechten kunnen krijgen in het netwerk. Denk hierbij aan dat u foto's kunt plaatsen, verwijderen, aanpassen, maar dat de kinderen op hun computer alleen de foto's kunnen bekijken.

U wilt het, wij kunnen het.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kopje thee?

Indien u een uitgebreide uitleg wenst, breng dan eens een bezoek aan ons kantoor, wel graag van te voren afspreken. U wordt dan ontvangen met een lekker kopje thee en een stroopwafel.
U lust geen thee? Geen probleem, dan komen wij geheel vrijblijvend bij u langs, maar u mist dan wel die lekkere stroopwafel!

pcNETBIZ staat voor kwaliteit, maar een goed bedrijf wordt gekenmerkt door een evenzo goede service.